Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dash deterdžent za rublje  1,21 L
20%

Dash deterdžent za rublje 1,21 L

38,99 kn/kom

48,99 kn

Cijena za j.m.: 32,22 kn/l

Akcija traje do 29.11.2021.

Prikladan i za strojno i za ručno pranje rublja, tekući Dash uspješno savladava izazove najtvrdokornije prljavštine već u jednom pranju. I to ne samo na bijelom, nego i na šarenom rublju. Brzo se otapa čak i pri nižim temperaturama i osigurava dubinsku čistoću. A možete ga koristiti i za tretiranje mrlja prije pranja. Njegov čep ima savitljiva ispupčenja koja će vam pomoći u tome.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Upute za upotrebu/pripremuDoziranje u skladu s kapacitetom perilice.
BrandDash
Neto količina1.210 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke