Nivea Baby Delicate ulje za njegu bebe 200 ml

Nivea Baby Delicate Ulje Za Njegu Bebe 200 Ml

4,64 €/kom

Cijena za j.m.: 23,20 €/l
Nivea Baby njegujuće ulje za bebe donosi intenzivnu hidrataciju osjetljive bebine kože. Nježna formula s prirodnim uljem badema lako se nanosi, brzo upija, a koži donosi iznimnu njegu i hidrataciju. Pomno odabrani blagi sastojci kvalitetno čiste i donose osjetno mekšu i glađu kožu. Ulje za bebe dermatološki je ispitano i može se koristiti na iritiranim dijelovima kože. Nivea Baby njegujuće ulje može se koristiti za ugodnu masažu beba, a mogu ga koristiti i mame koje žele smanjiti vidljivost strija. Razvijeno u suradnji s pedijatrima i dermatolozima, ovo ulje za bebe umanjuje rizik od alergija i ne nadražuje oči.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuNježno nanesite na bebinu kožu.
BrandNivea Baby

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.