Becutan 2u1 Deterdžent i omekšivač 1 L

Becutan 2u1 Deterdžent I Omekšivač 1 L

6,59 €/kom

Cijena za j.m.: 6,59 €/l
Becutan tekući deterdžent i omekšivač 2u1 i njegova jedinstvena maksimalno učinkovita formula protiv nečistoće obogaćena je prirodnim ekstraktom masline, a istodobnu omogućuje čistoću i mekoću odjeće i predstavlja izvrstan izbor za osobe osjetljive kože. Prilagođen je i za dvije vrste pranja – ručno i strojno. Nakon pranja, odjeća je mekana, čista i ugodno parfimirana. Becutan tekući deterdžent i omekšivač 2u1 dermatološki je testiran i ima prepoznatljiv Becutan miris.

Opis proizvoda

ProizvođačOrbico d.o.o.Koturaška 69,10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaGrčka
BrandBecutan
Neto količina1.000 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.