Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Woolite Deterdžent za rublje gel dark 0,9 L
%

Woolite Deterdžent Za Rublje Gel Dark 0,9 L

22,99 kn/kom

3.05 €/kom
Cijena za j.m.: 25,54 kn/l(3.39 €/l)

Akcija traje do 30.12.2022.

Tekući deterdžent za tamnu odjeću.Štiti je, pomaže da ne izblijedi, a u i u isto vrijeme ostavlja je čistom.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
BrandWoolite
Neto količina900 mL
Upozorenje i važne napomeneUzrokuje jako nadraživanje oka. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Sastojci koji doprinose razvrstavanju: 2-metilizotiazol-3(2H)-on. Čuvati izvan dohvata djece. Nositi zaštitne rukavice. U slučaju dodira s kožom: oprati velikom količinom vode. U slučaju dodira s očima: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ukoliko ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450