Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Persil Lavander fresh deterdžent za rublje 1,17 kg
%

Persil Lavander Fresh Deterdžent Za Rublje 1,17 Kg

3,99 €/kom

30,06 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,41 €/kg(25,69 kn/kg)

Akcija traje do 30.12.2049.

NC 30 dana: 4,15 €/kom(31,27 kn/kom)

Deep-Clean tehnologija; snažno uklanja mrlje; blistavo bijelo rublje; dugotrajna svježina s mirisom lavande; nježan prema tkaninama.
Persil Lavander deterdžent u prašku s Deep Clean tehnologijom i svježinom lavande sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka koji djeluju protiv tvrdokornih mrlja. Prodire duboko u vlakna, uklanjajući i najmanje molekule mrlja za besprijekoran rezultat i svjetlinu vašeg rublja. Zahvaljujući inovativnoj formuli, odjeća ostaje blistava, a do blijeđenja ne dolazi ni nakon nekoliko pranja. Iako snažno uklanja prljavštinu, nježan je za tkanine. Uživajte u savršenoj čistoći i dugotrajnoj svježini mirisa lavande. Pakiranje je dovoljno za 18 pranja rublja.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel AG & Co. KGaA, Henkelstrasse 67, 40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuNije prikladno za vunu i svilu. Ispitati postojanost boja. Rublje nepostojanih boja prati odvojeno. Nakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi. Osobe sa osjetljivom ili oštećenom kozom moraju se strogo drzati naputka za doziranje i izbjegavati dulji dodir ruku sa rastvorom sredstva za pranje.
BrandPersil

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn