Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Persil Lavander fresh deterdžent za rublje 1,17 kg

Persil Lavander fresh deterdžent za rublje 1,17 kg

43,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 37,60 kn/kg

Deep-Clean tehnologija; snažno uklanja mrlje; blistavo bijelo rublje; dugotrajna svježina s mirisom lavande; nježan prema tkaninama.
Persil Lavander deterdžent u prašku s Deep Clean tehnologijom i svježinom lavande sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka koji djeluju protiv tvrdokornih mrlja. Prodire duboko u vlakna, uklanjajući i najmanje molekule mrlja za besprijekoran rezultat i svjetlinu vašeg rublja. Zahvaljujući inovativnoj formuli, odjeća ostaje blistava, a do blijeđenja ne dolazi ni nakon nekoliko pranja. Iako snažno uklanja prljavštinu, nježan je za tkanine. Uživajte u savršenoj čistoći i dugotrajnoj svježini mirisa lavande. Pakiranje je dovoljno za 18 pranja rublja.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel AG & Co. KGaA, Henkelstrasse 67, 40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuNije prikladno za vunu i svilu. Ispitati postojanost boja. Rublje nepostojanih boja prati odvojeno. Nakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi. Osobe sa osjetljivom ili oštećenom kozom moraju se strogo drzati naputka za doziranje i izbjegavati dulji dodir ruku sa rastvorom sredstva za pranje.
BrandPersil

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke