Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Violeta Vesh Deterdžent za rublje color 1,46 kg
%

Violeta Vesh Deterdžent Za Rublje Color 1,46 Kg

3,99 €/kom

30,06 kn/kom
Cijena za j.m.: 2,73 €/l(20,59 kn/l)

Akcija traje do 30.05.2023.

NC 30 dana: 6,24 €/kom(47,02 kn/kom)

Brilliance tehnologija, uklanja do 99% tvrdokornih mrlja.
Inovativna formula sadrži detektore mrlja - čestice koje se pričvršćuju uz tkaninu i prilkom pranja sprječavaju povrat prljavštine na odjeću.Štiti odjeću od neizbježnog sivila.
Koncentrirani gel sadrži lako topive sastojke te je učinkovit i na niskim temperaturama, čime se skraćuje vrijeme pranja, pa je odjeća manje tretirana.


Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
BrandVioleta
Neto količina1.460 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn