Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Ariel Color Deterdžent 2,2 l
%

Ariel Color Deterdžent 2,2 L

8,49 €/kom

63,97 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,86 €/l(29,08 kn/l)

Akcija traje do 30.12.2049.

NC 30 dana: 9,16 €/kom(69,02 kn/kom)

Tekući deterdžent Ariel Color Reveal ima iznimnu moć uklanjanja mrlja već od prvog pranja. Premda je nemilosrdan za mrlje, istodobno je nježan prema tkaninama i čuva blistavost boja. Za vrlo jake mrlje upotrijebite tekući deterdžent Ariel za pretpranje, a zatim stavite odjeću u perilicu rublja. Za najbolje rezultate čep s deterdžentom stavite izravno u bubanj perilice za rublje. Za dodatnu svježinu i mekoću koristite omekšivače Lenor i mirisne perlice Unstoppables. Ariel Color Reveal dostupan je i u praškastoj varijanti te u obliku kapsula.

Opis proizvoda

BrandAriel
Neto količina2.200 mL
Sastojci/sastav5-15% anionske površinski aktivne tvari, <5% neionske površinski aktivne tvari, fosfonati, sapun, enzimi, benzisothiazolinone, mirisi, alpha-isomethyl ionone, citronellol.
Dodatne informacije40 pranja.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn