Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Weißer Riese Deterdžent za rublje universal 2,93 kg
%

Weißer Riese Deterdžent Za Rublje Universal 2,93 Kg

8,63 €/kom

64,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 2,95 €/kg(22,18 kn/kg)

Akcija traje do 30.12.2049.

NC 30 dana: 9,29 €/kom(70,00 kn/kom)

Deterdžent prodire duboko u vlakna i uklanja čak i najtvrdokornije mrlje.Daje vašoj odjeći ugodnu dugotrajnu svježinu.Unatoč tome što snažno čisti, nježan je prema tkaninama.
Zahvaljujući njegovoj snažnoj formuli, deterdžent Weißer Riese čini rublje blistavo čistim i svježim tako da u potpunosti možete uživati u svom slobodnom vremenu. Formula za bjelinu pruža sjaj bijeloj odjeći i odjeći svijetlih boja!


Opis proizvoda

Upute za upotrebu/pripremuNije prikladno za vunu i svilu. Ispitati postojanost boja. Rublje nepostojanih boja prati odvojeno. Nakon svakog pranja ruke isprati u čistoj vodi. Osobe sa osjetljivom ili oštećenom kožom moraju se strogo držati naputka za doziranje i izbjegavati dulji dodir ruku sa rastvorom sredstva za pranje.
BrandWeißer Riesse
Neto količina2.930 g
Sastojci/sastav

5-15% anionske površinski aktivne tvari, <5% neionske površinski aktivne tvari, zeoliti, fosfonati, polikarboksilati, izbjeljivači na bazi kisika. Sljedeći sastojci: enzimi, optički posvjetljivači boje, mirisi.


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn