Tommy - Dućan na dlanu!

Finish All in One max gel 1,3 l

Finish All In One Max Gel 1,3 L

18,99 €/kom

143,08 kn/kom
Cijena za j.m.: 14,61 €/l(110,06 kn/l)
Nova Finish All in 1 Max Power Gel formula za brzo otapanje pruža vam nevjerojatan sjaj i čistoću! Poboljšana formula za odmašćivanje odstranjuje masne naslage uz zadivljujuće rezultate. Brzo se otapa. Osigurava nevjerojatan sjaj.

Opis proizvoda

ProizvođačReckit Benckiser Production Sp z.o.o. ul Okunin 105-100 Nowy Dwor, Mazowiecki, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuOtvorite bočicu i ulijte gel u spremnik u perilici posuđa. Zatvorite spremnik i odaberite program pranja.
BrandFinish

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn