Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dove Dezodorans u spreju Clean Comfort 150 ml
%

Dove Dezodorans U Spreju Clean Comfort 150 Ml

3,59 €/kom

27,05 kn/kom
Cijena za j.m.: 23,93 €/l(180,33 kn/l)

Akcija traje do 06.06.2023.

NC 30 dana: 4,51 €/kom(33,98 kn/kom)

Dove Men+Care Clean Comfort antiperspirant u spreju čistog je i blagog mirisa koji pruža osjećaj suhoće do 48 sati. Izuzetno je snažan protiv znojenja, ali ne i prema vašoj koži. Sadrži formulu s tehnologijom ¼ hidratantne kreme kako bi spriječio iritaciju kože. Dove Men+Care Clean Comfort antiperspirant u spreju ne sadrži alkohol, dermatološki je testiran te potpuno siguran za svakodnevnu upotrebu.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Deutschland Productions GmbH & Co. OHG, Alter Postweg 25, 31614 Buxtehude, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F. Čuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. – Ne pušiti.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije uporabe. Nanositi ispod pazuha s udaljenosti od 15 cm. Nanositi u kraćim mlazovima u prostoru s dobrom ventilacijom, izbjegavati neumjereno nanošenje.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn