Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dove men Dezodorans u sticku clean Comfor 40 ml

Dove Men Dezodorans U Sticku Clean Comfor 40 Ml

4,51 €/kom

33,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 112,75 €/l(849,75 kn/l)
Ovaj Dove Men antiperspirant dezodorans ima jedinstvenu formulu koja pomaže spriječiti neugodne mirise, dok njegova tehnologija s ¼ hidratantne kreme pomaže u zaštiti kože od iritacija. Dermatološki dokazano. Sada imate antiperspirant dezodorans koji se bori protiv neugodnih mirisa od trenutka kad izađete iz kuće do trenutka kad se spremate za krevet.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaRusija
Upute za upotrebu/pripremuNanositi isključivo ispod pazuha. Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu.
BrandDove
Neto količina40 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn