Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dove Dezodorans u sticku original 40 ml

Dove Dezodorans U Sticku Original 40 Ml

4,51 €/kom

33,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 112,75 €/l(849,75 kn/l)
Ima poznati miris koji pruža osjećaj svježine cijeli dan, ¼ hidratantne kreme, za mekšu, glađu kožu pazuha te našu snažnu formulu antiperspirant dezodoransa koja pruža do 48 sati zaštite od znojenja. Štoviše, pomaže koži pazuha da se oporavi od iritacija nakon brijanja.

Baš kao vaš najdraži par cipela ili ta klasična haljina, Dove Original antiperspirant u sticku pruža sve što je potrebno, bez previše komplikacija.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaRusija
Upute za upotrebu/pripremuNanositi isključivo ispod pazuha.
BrandDove
Neto količina40 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn