Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Olival Tuširanac Dječji gel i kupka za tuširanje 200 ml

Olival Tuširanac Dječji Gel I Kupka Za Tuširanje 200 Ml

2,72 €/kom

20,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 13,60 €/l(102,45 kn/l)
Olival Tuširanac gel i kupka za tuširanje nježno čisti dječju kožu. Sadrži nježnu formulu koja omogućuje tuširanje i pranje bez suza. Olival Tuširanac gel i kupka za tuširanje ne isušuje dječju kožu jer sadrži ekstrakt lavande i aloe vere.
Proizvod je dermatološki ispitan i pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Opis proizvoda

ProizvođačOlival d.o.o., Susedsko polje 55, 10090 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuNanijeti na vlažnu kožu i nakon toga isprati vodom.
BrandOlival

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn