Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Frutek Dječja kašica banana 120 g

Frutek Dječja Kašica Banana 120 G

6,29 kn/kom

Cijena za j.m.: 52,42 kn/kg

Frutek kašica od banane namijenjena je za djecu od +4 mjeseca.
Bez dodanog šećera (sadrži prirodne šećere), bez glutena, izvor vitamina C. Bez umjetnih boja, aroma i konzervansa.
Dostupno u pakiranju od 120 g.

Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Upute za upotrebu/pripremuStaklenku otvorite, promiješajte i nahranite dijete. Neutrošenu količinu u staklenki zatvorite, čuvajte u hladnjaku do +7 °C i potrošite u roku od 24 sata.
BrandFrutek
Neto količina120 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)263/63
Masti (g)0,04
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)9,7
od kojih šećeri (g)9,7
Bjelančevine (g)0,8
Sol (g)0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.