Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Lino Dječja kašica kruška 130 g

Podravka Lino Dječja Kašica Kruška 130 G

5,79 kn/kom

0.77 €/kom
Cijena za j.m.: 44,54 kn/kg(5.91 €/kg)
Slatkog i ugodnog okusa, kašica od kruške naći će se na meniju za dohranu već u prvom razdoblju uvođenja polučvrstih obroka.
Sadrži visok udio voća i C vitamina te je bez glutena, a kao takva neprocjenjiva je pri uvođenju novih namirnica mališanima koji intenzivno rastu i razvijaju se.
Namijenjena za djecu +4 mjeseca.

Opis proizvoda

ProizvođačHamé s.r.o., Na Drahách 814, 686 04 Kunovice, Republika Češka
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Upute za upotrebu/pripremuPromiješati prije upotrebe.Potrebnu količinu kašice izvadite iz staklenke i ponudite djetetu, ostatak proizvoda zatvorite i čuvajte u hladnjaku, upotrijebite unutar 48 sati.Preporučavamo vam da koristite plastičnu žličicu kako bi spriječili lom staklenke.Prije upotrebe provjerite da li je staklenka neoštećena.Ako se poklopac pod pritiskom udubljuje molimo vas da proizvod ne koristite.Vakumirano: kod prvog otvaranja poklopac klikne.
BrandPodravka, Lino

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)300/71
Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)16
od kojih šećeri (g)13
Bjelančevine (g)<0,5
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450