Tommy - Dućan na dlanu!

Bebivita Dječja kašica breskva 190 g

Bebivita Dječja Kašica Breskva 190 G

1,29 €/kom

Cijena za j.m.: 6,79 €/kg
Bebivita voćna kašica od breskve pravo je voćno osvježenje za bebe od navršena 4 mjeseca. Ukusna je i blagog je okusa te ima pozitivan učinak na omekšavanje bebine stolice. Zbog toga je idealan međuobrok koji upotpunjuje bebinu svakodnevnu prehranu. Sadrži vitamin C koji jača imunološki sustav. Strogo kontrolirane sirovine i prizvodnja.

Opis proizvoda

ProizvođačHIPP Croatia d.o.o.Ulica kralja Zvonimira 1, 44400 Glina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuKao međuobrok, desert ili dodatak drugim kašicama.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)255/60
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)13,5
od kojih šećeri (g)9,7
Bjelančevine (g)0,7
Sol (g)0,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.