Bebivita Dječja kašica jagoda i jabuka s kruškom 90 g

Bebivita Dječja Kašica Jagoda I Jabuka S Kruškom 90 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 11,00 €/kg
Ova voćna kašica od jabuke, kruške i jagode je ukusno voćno osvježenje za bebe u praktičnom paketiću. Kašica je blagog okusa i prirodne arome i zato je preporučena kao bebin međuobrok za svako doba dana.
Idealan međuobrok, bez dodanog šećera – sadrži prirodno prisutne šećere, blagog okusa, bez glutena, bez dodatka umjetnih aroma, bez dodatka boja i konzervansa, sadrži vitamin C, važan za obranu organizma i apsorpciju željeza, bez zgušnjivača.

Opis proizvoda

ProizvođačBebivita GmbH, 85276 Reisgang, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Upute za upotrebu/pripremuIdealno kao međuobrok ili desert. U praktičnim vrećicama, zabavno i ukusno.
BrandBebivita

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)190/45
Masti (g)0,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)10,7
od kojih šećeri (g)10,3
Bjelančevine (g)0,3
Sol (g)<0,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.