Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

LoLaten Dječja krema za pelensko područje s bademom 100 ml

LoLaten Dječja Krema Za Pelensko Područje S Bademom 100 Ml

2,99 €/kom

22,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 29,90 €/l(224,90 kn/l)
Lolaten baby krema s bademovim uljem napravljena je prema provjerenoj ljekarničkoj recepturi. Višenamjenska krema za zaštitu dječje kože u pelenskoj regiji. Sadrži cink oksid koji ima antiseptičko djelovanje i smanjuje iritaciju kože. Koristi se za prevenciju pelenskog osipa s dodatkom bademovog ulja koje hrani kožu.
Krema ugodnog mirisa, za njegu dojenčadi i djece, bez štetnih tvari.
Za svakodnevnu uporabu. Lanolin – hidratizira, omekšava i zacijeljuje kožu. Sadrži vitamin E.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaTurska
Upute za upotrebu/pripremuNanesite Baby kremu za zaštitu i njegu onoliko često koliko je potrebno sa svakom promjenom pelene, osobito u vrijeme spavanja ili u bilo kojem trenutku kada se izlaganje mokrim pelenama može produžiti.
BrandLoLaten
Neto količina100 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn