Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Melem Baby Dječja krema za pelensko područje 150 ml
%

Melem Baby Dječja Krema Za Pelensko Područje 150 Ml

4,59 €/kom

34,58 kn/kom
Cijena za j.m.: 30,60 €/l(230,53 kn/l)

Akcija traje do 30.12.2049.

NC 30 dana: 9,69 €/kom(73,01 kn/kom)

Melem baby krema za pelensko područje prirodna je njega i zaštita pelenskog područja za bebe. Intenzivno njeguje nježnu i osjetljivu dječju. Prirodna ulja i maslaci stvaraju zaštitni sloj na koži te hidratiziraju suhu kožu. Melem baby krema za pelensko područje aktivno zadržava vlagu pružajući koži potrebnu vlažnost što dovodi do meke i njegovane kože. Krema ima revitalizirajuće djelovanje te je savršena njega i zaštita za vaše dijete.

Opis proizvoda

ProizvođačNEVA d.o.o., Obrtnička 37, Rakitje 10437 Bestovje, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandMelem Baby
Neto količina150 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn