Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Violeta Cotton Pants Dječje pelene vel 6+ (16 kg +) 20 kom

Violeta Cotton Pants Dječje pelene vel 6+ (16 kg +) 20 kom

79,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 4,00 kn/kom

Violeta Cotton pelene gaćice, razvijene u skladu sa željama majki da njihova djeca odrastaju uz proizvode najvećeg standarda sigurnosti i kvalitete.
Za suhu bebinu kožu – mekani zračni sloj pomaže protoku zraka i otklanja ostatke vlage.
Gornji sloj prirodnog pamuka sprječava iritacije na koži.

Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandVioleta

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke