Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pufies Sensitive Dječje pelene vel. 3 (6-10 kg) 66 kom
23%

Pufies Sensitive Dječje Pelene Vel. 3 (6-10 Kg) 66 Kom

69,99 kn/kom

91,99 kn

Cijena za j.m.: 1,06 kn/kom

Akcija traje do 28.04.2022.

Inovativne, dopadljive pelene koje prijaju koži. Skin-friendly Touch.
Jos nježniji i mekaniji materijali - gornji sloj obogaćen svilenim vlaknima, kamilicom i Aloe Verom, pomaže kod smanjenja rizika od iritacije.

Opis proizvoda

ProizvođačFICOSOTA FOOD EAD, 10 Trakiyska Str.9700 Shumen, Bugarska
Zemlja/mjesto podrijetlaBugarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandPufies

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.