Nivea Baby Soft & CreamDječje vlažne maramice 20 kom

Nivea Baby Soft & CreamDječje Vlažne Maramice 20 Kom

1,79 €/kom

Cijena za j.m.: 0,09 €/kom
NIVEA BABY Soft & Cream vlažne maramice u putnom pakiranju praktično su rješenje za savršeno čistu i brižno njegovanu kožu vaše bebe. Vlažne maramice posebno razvijene za djecu osiguravaju temeljito čišćenje kože te donose osjećaj njegovane kože. Inovativna formula s ekstraktom nevena nježna je prema koži te će djetetovoj koži osigurati umirujuću njegu i ublažiti iritacije. Donose trenutačan učinak ublažavanja tegoba i spriječavaju pojavu iritacija na koži. NIVEA BABY Soft & Cream vlažne maramice održavaju pH vrijednost kože te su pogodne za korištenja na nadraženoj koži djeteta.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNizozemska
BrandNivea Baby
Neto količina20 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.