Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pampers Pure Dječje vlažne maramice kokosovo ulje 42 kom
%

Pampers Pure Dječje Vlažne Maramice Kokosovo Ulje 42 Kom

12,49 kn/kom

1.66 €/kom
Cijena za j.m.: 0,30 kn/kom(0.04 €/kom)

Akcija traje do 30.12.2022.

Bebina koža najviše voli prirodne sastojke koji je štite i hidratiziraju. Zato su vlažne maramice Pampers Coconut Pure s dodatkom kokosovog ulja odličan i praktičan izbor za nježnu dječju kožu. Mekana biljna vlakna iz održivih izvora nježno čiste i ostavljaju njegujući, zaštitni sloj koji sprečava iritaciju. Sve vlažne maramice iz linije Pampers Pure izrađene su od 99% prirodno dobivenih sastojaka, dok preostalih 1% čine blagi zaštitni sastojci.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
BrandPampers
Neto količina42 kom
Sastojci/sastavAQUA, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, COCOS NUCIFERA ULJE, GLYCERYL OLEATE CITRATE, CITROVNA KISELINA, NATRIJ CITRAT, NATRIJ BENZOAT, SORBITAN CAPRYLATE, KSANTAN GAMPONSKOGA GALA

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450