Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pampers Aqua pure Dječje vlažne maramice 48 kom

Pampers Aqua Pure Dječje Vlažne Maramice 48 Kom

2,92 €/kom

21,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,06 €/kom(0,46 kn/kom)
Nježna bebina koža treba nježnu njegu. Zato su vlažne maramice Pampers Aqua Pure izrađene s 99% vode i organskog pamuka, dok preostalih 1% sastojaka čine dermatološki testirani sastojci za čišćenje i održavanje pH ravnoteže. Mekane su u dodiru s kožom i štite je od iritacija. Štoviše, maramice Pampers Aqua Pure ne sadrže alkohol ni dodane mirise te su sigurne čak i za novorođenačku kožu.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter and Gamble Operations Polska Sp.z.o.o., ul. Zabraniecka 20, 03-872 Warszawa, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
BrandPampers

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn