Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

HiPP Dječje vlažne maramice, 4x56 kom

HiPP Dječje vlažne maramice, 4x56 kom

41,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 0,75 kn/kom

S finim vlaknima pogodnim za kožu - posebna mekoća i bolje čišćenje. S vrlo blagim losionom za čišćenje koji sadrži ekstrakt Bio badema - idealno za nježno čišćenje osjetljive kože i kože sklone alergijama. Idealno za nježno čišćenje osjetljive dječje kože sklone alergijama. Štiti i učinkovito smiruje kožu. Bez arafinskih ulja i razvijene da smanjuju rizik od nastajanja alergija, bez mirisnih tvari za koje se spoznalo da bi mogle izazvati alergiju (prema zakonu), bez eteričnih ulja, alkohola, bojila, fenoksietanola, parabena, silikona, pH neutralne, bez izbjeljivanja klorom.
Praktično i higijensko izvlačenje maramice za maramicom

Opis proizvoda

ProizvođačHIPP Croatia d.o.o.Ulica kralja Zvonimira 1, 44400 Glina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandHiPP
Neto količina56 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke