Tommy - Dućan na dlanu!

Vlažne maramice Pampers fresh care, 4x52 kom
%

Vlažne Maramice Pampers Fresh Care, 4x52 Kom

3,79 €/kom

Cijena za j.m.: 0,02 €/kom

Akcija traje do 31.12.2049.

NC 30 dana: 4,69 €/kom

Pampers nudi vlažne maramice Fresh Clean koje odišu svježinom. Njihova formula pomaže sačuvati prirodnu pH vrijednost kože. Mekane su i čvrste pa temeljito čiste koži i pomažu spriječiti njezino isušivanje. A da bi sve bilo još nježnije, dermatološki su testirane i ne sadrže alkohol.


Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandPampers
Neto količina208 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.