Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Bibo Dječje vlažne maramice s ekstraktom masline 72 kom

Bibo Dječje vlažne maramice s ekstraktom masline 72 kom

9,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 0,14 kn/kom

Vlažne maramice za bebe. Mekane i nježne vlažne maramice s dodatkom maslinovog ulja. Idealna vlažnost, teksturamaramice i blagi losion omogućuje temeljito čišćenje i njegu kože djeteta. Dermatološki testirane.

Opis proizvoda

ProizvođačReviso d.o.o., Naserov trg 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandBibo
Neto količina72 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke