Nestle Dječji desert vanilija 400 g

Nestle Dječji Desert Vanilija 400 G

3,29 €/kom

Cijena za j.m.: 8,23 €/kg
Nestlé Yogolino desert s okusom vanilije ukusni je mliječni međuobrok ili desert idealan i kao obrok za van namijenjen bebama starijim od 6 mjeseci. Ovaj kremasti desert sadrži više od 37 % preporučenog dnevnog unosa kalcija, magnezija i cinka koji pomažu izgradnji jakih kostiju i čvrstih zubića te doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava vašeg djeteta. Ne zahtijeva hlađenje zbog posebnog postupka toplinske obrade. Raznolika i uravnotežena prehrana te zdrav način života neophodni su za održavanje zdravlja. Uz raznoliku prehranu Nestlé preporuča konzumaciju 2 obroka dnevno kako bi se osigurao potreban unos kalcija.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi (15-25°C).
Upute za upotrebu/pripremuSpremno za upotrebu. Konzumirajte odmah po otvaranju. Raznovrsna i uravnotežena prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje Vešeg djeteta. Uz raznoliku prehranu, preporučamo konzumaciju 2 obroka dnevno kako bi se osigurao potreban unos kalcija.
BrandNestle

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)391/93
Masti (g)3,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,9
Ugljikohidrati (g)13
od kojih šećeri (g)9,4
Bjelančevine (g)3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.