Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Olival Kupanac 2u1 Dječji šampon i regenerator 200 ml

Olival Kupanac 2u1 Dječji Šampon I Regenerator 200 Ml

2,65 €/kom

19,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 13,25 €/l(99,95 kn/l)
Olival Kupanac šampon i regenerator za kosu posebno je osmišljen za blago pranje i njegu nježne kose djece i tinejdžera. Obogaćen je regeneratorom za lakše raščešljavanje. Olival
Kupanac šampon i regenerator za kosu sadrži pantenol i kamilicu koji njeguju vlasi i umiruju kožu vlasišta.
Dermatološki je ispitan i pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Opis proizvoda

ProizvođačOlival d.o.o., Susedsko polje 55, 10090 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuNanijeti na mokru kosu i obilno siprati vodom.
BrandOlival

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn