Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea Baby No Tears Dječji šampon za kosu 200 ml
%

Nivea Baby No Tears Dječji Šampon Za Kosu 200 Ml

2,85 €/kom

21,47 kn/kom
Cijena za j.m.: 14,25 €/l(107,35 kn/l)

Akcija traje do 02.05.2023.

NC 30 dana: 3,58 €/kom(26,97 kn/kom)

Nivea Baby posebno blagi šampon donosi ultra blagu formulu s kamilicom koja nježno čisti kosu i ne nadražuje oči djeteta. Jedinstvena formula iznimno je blaga prema kosi i koži djeteta, a podnošljivost za kožu dermatološki je i klinički dokazana. Blagi šampon namijenjen je osjetljivoj kosi i vlasištu djeteta, a rezultat je iznimno čista i mekana kosa. Šampon ne nadražuje oči i ponaša se kao čista voda u doticaju s očima. Nivea Baby posebno blagi šampon održava uravnoteženu pH vrijednost vlasišta.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Upute za upotrebu/pripremuNamažite nježno na bebinu kosu tijekom kupanja te isperite.
BrandNivea Baby
Neto količina200 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn