Fructal Frutek voćni nektar od marelice i kruške 4+ mj. 125 ml
%

Fructal Frutek Voćni Nektar Od Marelice I Kruške 4+ Mj. 125 Ml

0,79 €/kom

Cijena za j.m.: 6,32 €/l

Akcija traje do 31.12.2024.

NC 30 dana: 1,04 €/kom

Frutek voćni nektar od krušaka i marelica osvježavajući je i ukusan napitak djelomično od koncentriranog soka krušaka, s udjelom voća od najmanje 98 %. Bez dodanog je šećera jer sadrži prirodne šećere i prirodan je izvor vitamina C. Frutek voćni nektar od krušaka i marelica namijenjen je bebama od 4 mjeseca starosti. Ne sadrži gluten.

Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaNeotvoren proizvod čuvajte na sobnoj temperaturi. Otvoreni proizvod treba čuvati u hladnjaku do +7°C i potrošiti u roku od 24 sata.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe protresti. Proizvod nije upotrebljiv ako se srednji dio poklopca na pritisak savije. Potrebno je pridržavati se uputa za pripremu hrane.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)161/38
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)9
Bjelančevine (g)0,3
Sol (g)0,003
Kalcij (mg)0,003
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.