Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Fructal Frutek sok od šljive jabuke i kruške 125 ml

Fructal Frutek Sok Od Šljive Jabuke I Kruške 125 Ml

4,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 39,92 kn/l

Frutek sok od šljiva, jabuka i krušaka osvježavajuće je piće od koncentriranog soka šljiva, jabuka i krušaka. 50 % sok od šljiva, 30 % sok od jabuka i 20 % sok od krušaka čini 100 % udio voća koji donosi 100 % prirodnog osvježenja za vašu bebu. Bez dodanog je šećera jer sadrži prirodne šećere i prirodan je izvor vitamina C. Frutek sok od šljiva, jabuka i krušaka namijenjen je bebama od 4 mjeseca starosti. Ne sadrži gluten. Frutek svojim pažljivo odabranim sastojcima i strogo kontroliranom kvalitetom već više od 45 godina brine da mali postanu veliki i bebama donosi samo najbolje iz prirode.

Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaNeotvoren proizvod čuvajte na sobnoj temperaturi. Otvoreni proizvod treba čuvati u hladnjaku do +7 °C i potrošiti u roku od 24 sata.
BrandFructal

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)209/49
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)12,2
Bjelančevine (g)0,1
Sol (g)0,003
Kalcij (mg)0,003
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.