Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Bebivita Dječji sok od jabuke i crvenog voća 200 ml

Bebivita Dječji Sok Od Jabuke I Crvenog Voća 200 Ml

5,99 kn/kom

0.80 €/kom
Cijena za j.m.: 29,95 kn/l(3.98 €/l)
Prirodan sok od jabuke i crvenih plodova pun je vitamina C bez dodatka šećera. Napravljen je od prirodnog voća i zbog toga pomaže očuvati zdravlje, a blag i ukusan voćni sok bebama pruža osvježenje.
Voćni sok blagog okusa, bez dodanog šećera – sadrži prirodno prisutne šećere, bez glutena, bez dodatka umjetnih aroma, bez dodatka boja i konzervansa, od 100 % voća prirodno dozrelog na suncu.

Opis proizvoda

ProizvođačHIPP Croatia d.o.o.Ulica kralja Zvonimira 1, 44400 Glina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi. Jednom otvorenu bočicu čuvati u hladnjaku i iskoristiti unutar 3 dana.
BrandBebivita

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450