Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dolls World pelene za lutke 5 kom

Dolls World Pelene Za Lutke 5 Kom

5,31 €/kom

39,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 1,06 €/kom(8,00 kn/kom)
U setu se nalazi 5 pelena za lutke, a mogu se koristiti za lutke približno do 46 cm. Pelene imaju elastičan pojas i ljepljivu vrpcu za pričvršćivanje.

Opis proizvoda

ProizvođačDenis
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandDolls World
Neto količina5 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn