Tommy - Dućan na dlanu!

Domestos Higijenske maramice za kućanstvo Limun 60 kom

Domestos Higijenske Maramice Za Kućanstvo Limun 60 Kom

5,31 €/kom

Cijena za j.m.: 0,09 €/kom

Domestos higijenske vlažne maramice s mirisom limuna idealne su za svakodnevno brzo čišćenje različitih površina u kućanstvu i uredu. Efikasne su i u čišćenju plastičnih predmeta kao što su WC-daske, sjedalice za hranjenje djece, kante za smeće i slično. Potpuno su sigurne za upotrebu jer su natopljene otopinom koja ne sadrži klor kao ni izbjeljivač, a uništava sve bakterije. Domestos higijenske vlažne maramice s mirisom limuna vraćaju sjaj i besprijekornu čistoću vašem domu ili uredu.


Opis proizvoda

ProizvođačCIP4 S.p.A.CONTOPS - CIP4 S.p.A., VIa Idiomi 6, 20090 Assago, Milan, Italija.
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija, EU
BrandDomestos
Neto količina60 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.