Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Domestos sredstvo za čišćenje i osvježavanje wc školjke 750 ml
%

Domestos Sredstvo Za Čišćenje I Osvježavanje Wc Školjke 750 Ml

2,15 €/kom

16,20 kn/kom
Cijena za j.m.: 2,87 €/l(21,60 kn/l)

Akcija traje do 26.09.2023.

NC 30 dana: 2,79 €/kom(21,02 kn/kom)

Domestos uništava sve poznate bakterije u kupaonici, sve prljavštine i kamence. Zahvaljujući odličnoj formuli Domestos čisti više nego bilo koji drugi proizvod svoje kategorije. Domestos EXTENDED POWER sadrži aktivnu komponentu koja sprječava nakupljanje kamenca. Zadržava se čak i ispod vode, kako bi uklonili nečistoću i spriječio nakupljanje kamenca.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Magyarorszag KFT. Home & Personal Care Factory Nyirbator, Tancsics Mihaly u 2-4 H-4300 Nyirbator, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati u origiranlnoj ambalaži, dalje od svjetlosti, na suhom i hladnom mjestu, podalje od hrane.
Upute za upotrebu/pripremuUpute za korištenje: Učinkovit protiv bakterija, gljivica, spora i virusa. Sigurnosni čep za djecu. Otvaranje: Pritisnuti jastučiće na stranama čepa i okrenuti u smjeru obrnutom od kazaljke na satu. Nakon uporabe: Čvrsto zatvoriti čep dok se ne čuje klik.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn