Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dove invisible dry dezodorans u spreju 150 ml

Dove Invisible Dry Dezodorans U Spreju 150 Ml

4,51 €/kom

33,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 30,07 €/l(226,60 kn/l)
Dove Invisible Dry antiperspirant u spreju omogućuje predivan osjećaj suhoće cijeli dan. Obogaćen je s ¼ hidratantne kreme koja pruža predivnu i meku kožu ispod pazuha. Također, Dove Invisible Dry antiperspirant u spreju dokazano ne ostavlja bijele tragove na 100 boja tako da možete bezbrižno uživati u omiljenoj odjeći. Savršen je izbor za sjajnu njegu pazuha te zaštitu od mirisa i znojenja koja traje do 48 sati.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever UK Coal Road Seacroft, Leeds LS142AR, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. – Ne pušiti.Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F.Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije uporabe te nanositi ispod pazuha s udaljenosti od 15 cm.Nanositi u kraćim mlazovima u prostoru s dobrom ventilacijom, izbjegavati neumjereno nanošenje.Ne prskati u blizini očiju.Koristiti isključivo prema uputama.

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn