Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dove powder soft dezodorans u spreju 150 ml

Dove Powder Soft Dezodorans U Spreju 150 Ml

4,51 €/kom

33,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 30,07 €/l(226,60 kn/l)
Dove Powder Soft antiperspirant u spreju omogućuje predivan osjećaj suhoće i mekoće cijeli dan. Obogaćen je s ¼ hidratantne kreme koja dokazano pruža predivnu kožu ispod pazuha. Mekan poput svile, Dove Powder Soft antiperspirant u spreju ima očaravajući cvjetni miris frezija i božura zbog kojeg ćete se osjećati svježe i čisto cijeli dan. Savršen je izbor za sjajnu njegu pazuha te zaštitu od mirisa i znojenja koja traje do 48 sati.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever UK Coal Road Seacroft, Leeds LS142AR, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. – Ne pušiti.Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F.Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuPotresti prije uporabe te nanositi ispod pazuha s udaljenosti od 15cm.Koristiti isključivo prema uputama. Ne nanositi na oštećenu kožu.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn