Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dove tekuči sapun Silk 250 ml

Dove Tekuči Sapun Silk 250 Ml

2,89 €/kom

21,77 kn/kom
Cijena za j.m.: 11,56 €/l(87,08 kn/l)
Njegujući tekući sapun Silk Glow poslužiti će, svaki put kada perete ruke, za njegu kože. Ovaj sapun donosi umirujući miris svaki dan, kada perete ruke i obogaćen je s ¼ hidratacijskom kremomo koja pomaže njegovati kožu i ostavlja ju mekanom i glatkom.

Opis proizvoda

ProizvođačHPC Bydgoszcz SUKraszewskiego 20, 85-954 Bydgoszcz, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandDove
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn