Tommy - Dućan na dlanu!

Dove tekući sapun za ruke refill 500 ml

Dove Tekući Sapun Za Ruke Refill 500 Ml

3,75 €/kom

28,25 kn/kom
Cijena za j.m.: 7,50 €/l(56,50 kn/l)
Nježno čisti ruke uz dubinsku njegu i zaštitu od isušivanja, sadrži ¼ hidratantne kreme, formula s bogatom pjenom
za predivnu i meku kožu, dermatološki testiran.
Dove Cream Caring Hand refill tekući sapun nježno čisti vaše ruke uz dubinsku njegu i zaštitu od isušivanja. Obogaćen je s ¼ hidratantne kreme koja dokazano pruža predivnu i meku kožu. Dove Cream Caring Hand refill tekući sapun sadrži jedinstvenu formulu s bogatom pjenom koja je nježna prema vašoj koži poput pudera za bebe. Dermatološki je testiran i pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever UK Coal Road Seacroft, Leeds LS142AR, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandDove
Neto količina500 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn