Tommy - Dućan na dlanu!

Dr.Oetker galleta puding vanilija 85 g

Dr.Oetker Galleta Puding Vanilija 85 G

1,15 €/kom

Cijena za j.m.: 13,53 €/kg
Dr. Oetker Galetta – kremasti puding s okusom vanilije u samo 3 minute i bez kuhanja. Čista uživancija, i onda kad treba ići malo brže.

Opis proizvoda

ProizvođačDr.Oetker Kft., Franck u. 38-40, Jänossomorja, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPrašak za puding (kremu) s okusom vanilije, za 1/2 l (500 ml) mlijeka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)406/96
Masti (g)1,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,8
Ugljikohidrati (g)18
Bjelančevine (g)2,9
Sol (g)0,17
Kalcij (mg)0,17
Kalcij PU (%)0,021

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.