Dr.Oetker šlag pjena multipack 114 g

Dr.Oetker Šlag Pjena Multipack 114 G

2,45 €/kom

Cijena za j.m.: 21,49 €/kg
Sjajnog je okusa i konzistencije, a možete ju poslužiti samu ili zajedno s raznim voćem, desertima ili kolačima. Odlična je za nadjeve u kolačima i tortama, za pripremu glazure ili za ukrašavanje.

Opis proizvoda

ProizvođačDr.Oetker Kft., Franck u. 38-40, Jänossomorja, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i pri sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuPrašak za pripremu pjenaste kreme s aromom vrhnja za 150ml (0,15l) mlijeka: 1. 150ml (0,15 l) hladno mlijeka ulijte u posudu za miješanje. U hladno mlijeko dodajte sadržaj omota. 2. Miješajte električnim mikserom(metlicama), najprije pri najmanjoj brzini, a zatim pri najvećoj dok krema ne postane dovoljno čvrsta.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.173/519
Masti (g)25
od kojih zasićene masne kiseline (g)21
Ugljikohidrati (g)70
Bjelančevine (g)2,6
Sol (g)0,13
Kalcij (mg)0,13
Kalcij PU (%)0,016

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.