Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Duck Aqua Blue 4in1 Marine Osvježivač WC školjke Mystical Lagoon 80 g

Duck Aqua Blue 4in1 Marine Osvježivač WC Školjke Mystical Lagoon 80 G

3,59 €/kom

27,05 kn/kom
Cijena za j.m.: 44,88 €/kg(338,13 kn/kg)

Duck® Aqua Blue 4u1 Mystical Lagoon osvježivač za WC školjku ima 4 funkcije: pomaže u sprečavanju kamenca, boji vodu u plavo te čisti i ostavlja površinu WC školjke blistavom i uklanja neugodne mirise osvježavajući je prilikom svakog ispiranja. Duck® Aqua Blue 4u1 osvježivač stavlja se unutar WC školjke u području gdje voda teče kako bi se pri svakom ispiranju aktivirala snažna formula čišćenja i osvježavanja. Kao i kod drugih proizvoda za čišćenje, potrebno je izbjegavati duži kontakt s kožom.


Opis proizvoda

ProizvođačS.C. Johnson Italy S.r.l., P.le M.M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Upute za upotrebu/pripremuOdmotajte kukicu i pričvrstite košaricu uz rub WC školjke na mjesto gdje ju mlaz vode može aktivirati.
BrandDuck

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn