Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Duck fresh discs refil lime 72 ml

Duck Fresh Discs Refil Lime 72 Ml

27,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 27,99 kn/kom

Duck® Fresh Discs gel za osvježavanje i čišćenje WC školjke, duplo punjenje, s mirisom Lime čisti i osvježava na higijenskiji način u odnosu na WC košarice. Prilikom svakog ispiranja ostavlja zaštitni sloj koji pomaže u sprječavanju...

Opis proizvoda

ProizvođačS. C. Johnson Italy S. r. l. , P. le M. M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Čuvati dalje od kućnih ljubimaca.
Upute za upotrebu/pripremu1. KLIKNITE (Poravnajte gumb na punjenju s rupama na aplikatoru. Skinite čep i sačuvajte ga. 2. POZICIONIRAJTE (Postavite proziran kraj aplikatora okomito na unutarnju stijenku WC školjke , blizu ruba, gdje ga mlaz vode može aktivirati. 3.NANESITE (Pritisnite gumb prema stijenci WC školjke sve dok ne preskoči u sljedeću rupu. Ne okrećite aplikator. 4. ZATVORITE APLIKATOR (Povucite aplikator natrag nakon što ste otisnuli disk na stijenku). Dobro začepite proizvod nakon uporabe. Pustite vodu kako bi se disk aktivirao.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke