Duck Osvježivač WC školjke Fresh Discs Lime 36 mL

Duck Osvježivač WC Školjke Fresh Discs Lime 36 ML

4,79 €/kom

Cijena za j.m.: 133,06 €/l

Duck® Fresh Discs® gel za čišćenje i osvježavanje WC školjke savršeno prianja uz WC školjku, a mirisni štit osvježavajuće limete traje i do 12 tjedana štiteći vašu WC školjku od neugodnih mirisa i prljavštine. Prilikom svakog ispiranja ostavlja zaštitni sloj koji pomaže u sprječavanju kamenca i nakupljanju bakterija, uz osvježavajući miris limete. Duck® Fresh Discs® gel za čišćenje i osvježavanje WC školjke postavlja se okomito na unutarnju stijenku WC školjke, blizu ruba, gdje ga mlaz vode može aktivirati. Duck® Fresh Discs® gel za čišćenje i osvježavanje prikladan je i za septičke jame. Pakiranje sadrži bazu i 6 gel diskova.


Opis proizvoda

ProizvođačS.C. Johnson Italy S.r.l.P.le M.M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija, EU
Upute za upotrebu/pripremuPobrinite se da je WC školjka čista. 1. KLIKNITE. Poravnajte gumb na punjenju s rupama na aplikatoru. Skinite čep i sačuvajte ga. 2. POZICIONIRAJTE. Postavite proziran kraj aplikatora okomito na unutarnju stijenku WC školjke, blizu ruba, gdje ga mlaz vodemože aktivirati. 3. NANESITE. Pritisnite gumb prema stijenci WC školjke sve dok ne preskoči u sljedeću rupu. Ne okrećiteaplikator. 4. ZATVORITE APLIKATOR. Povucite aplikator natrag nakon što ste otisnuli disk na stijenku. Dobro začepite proizvodnakon uporabe. Pustite vodu kako bi se disk aktivirao.
BrandDuck

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.