Tommy - Dućan na dlanu!

Dukat Brzo & Fino Krema Panna cotta 1 L

Dukat Brzo & Fino Krema Panna Cotta 1 L

6,64 €/kom

Cijena za j.m.: 6,64 €/l

Zahvaljujući kremastoj teksturi i bogatom okusu slatkog vrhnja, Brzo & Fino krema panna cotta u samo tri jednostavna i brza koraka (ugrijati, složiti u željeni oblik i ohladiti) pretvara se u vaš najdraži desert – panna cottu.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno se može čuvati na sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuOtvoriti pakovinu na vrhu cijelom dužinom kako je označeno, zatim dodati kremu u praznu posudu za grijanje. Kremu grijati na laganoj vatri uz miješanje dok se ne dobije kremasta tekuća konzistencija. Paziti da ne iskipi. Uliti u kalupe, dobro ohladiti i ukrasiti prema želji sa sviježim ili smrznutim voćem, voćnim sirupom ili preljevom prema želji.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)690/165
Masti (g)10
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,9
Ugljikohidrati (g)15
od kojih šećeri (g)11
Bjelančevine (g)3,8
Sol (g)0,14

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.