Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dukat Sirela sir Trapist 500 g

Dukat Sirela Sir Trapist 500 G

51,99 kn/kom

6.90 €/kom
Cijena za j.m.: 103,98 kn/kg(13.80 €/kg)
Sirela Trapist jedan je od najpopularnijih sireva bjelovarske Sirele. Polutvrdi punomasni kravlji sir, slamnato žute boje, karakteristično je pikantnog okusa i umjereno izražene arome.

Ovaj vrhunski sir izbor je dobrih poznavatelja sireva i nezaobilazan je dio svake sirne plate.

Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandSirela
Neto količina500 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.532/369
Masti (g)29
od kojih zasićene masne kiseline (g)18,3
Ugljikohidrati (g)3
od kojih šećeri (g)3
Bjelančevine (g)24
Sol (g)1,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450