Dukatela Mliječni namaz Light 70 g

Dukatela Mliječni Namaz Light 70 G

0,71 €/kom

Cijena za j.m.: 10,14 €/kg

Dukatela mliječni namaz light pripremljen je od najkvalitetnijeg svježeg vrhnja sa smanjenim udjelom mliječne masti. Svojim bogatim mliječnim okusom i savršenom mazivošću Dukatela light je savršeni namaz za sve koji paze na unos kalorija. Obilno namazana na krišku kruha već prvim zalogajem vraća nas u bezbrižne dane djetinjstva, najfinijih okusa i druženja za obiteljskim stolom.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati pri temperaturi od +4 °C do +8 °C.
BrandDukatela

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)650/157
Masti (g)12
od kojih zasićene masne kiseline (g)7,71
Ugljikohidrati (g)7
od kojih šećeri (g)5,6
Bjelančevine (g)4,3
Sol (g)0,59

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.