Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Maraska Amarena Džem 250 g

Maraska Amarena Džem 250 G

23,99 kn/kom

3.18 €/kom
Cijena za j.m.: 95,96 kn/kg(12.74 €/kg)
Prirodni džem pripravljen od visokog udjela najkvalitetnijih plodova jedinstvene višnje maraske, čak 75 g na 100 g proizvoda. Bez konzervansa i umjetnih bojila. Premium kvaliteta.

Opis proizvoda

ProizvođačMaraska d.d., Biogradska cesta 64 A, 23000 Zadar, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
BrandMaraska

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.055/248
Ugljikohidrati (g)60
od kojih šećeri (g)56
Bjelančevine (g)1,2
Sol (g)0,06

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Tečaj€/kn:7,53450