Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Raid Električni aparat s tekućinom 1 kom

Raid Električni Aparat S Tekućinom 1 Kom

6,90 €/kom

51,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 6,90 €/kom(51,99 kn/kom)
Raid® Električni aparatić s tekućinom pruža vam zaštitu protiv dosadnih komaraca za ugodan san.
Djelotvoran je u prostorijama do 30 m² te je učinkovit čak i uz otvoren prozor i upaljena svjetla.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuUvjerite se da je vaš električni napon 230V. 1.Pritisnite i okrenite čep kako biste ga uklonili. Umetnite punjenje u aparatić u za to predviđeni otvor. 2. Okrenite utikač dok bočica ne bude u uspravnom položaju. Umetnite aparatić u električnu utičnicu: dok je u upotrebi svjetlosni pokazivač označit će da je aparatić u funkciji. 3. Ukoliko želite prekinuti djelovanje, izvadite aparatić iz utičnice. 4. Držite punjenje u vodoravnom položaju kada je proizvod uključen. Punjenje zamijenite novim kada se postojeće potroši . Za optimalnu zaštitu i efikasnost, aktivirajte proizvod 30 minuta ranije. Bočica traje do 30 noći i dopunjena je do pola.
BrandRaid
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn